Om oss

TechLaw är en affärsjuridisk byrå med fokus på IT-rätt och dataskydd. Med jurister och tekniker under samma tak kan vi erbjuda allt från enkel juridisk rådgivning till mer omfattande teknisk affärsutveckling. Vi har gedigen ämneskunskap och erfarenhet från domstolar, myndigheter, företag och organisationer. Läs mer om oss och vår arbetsmetod under respektive område nedan.

Om byrån

Techlaw är en affärsjuridisk byrå med kontor i Stockholm. Sedan 2015 har vi strävat efter att hjälpa våra klienter till bättre affärer genom fokus på kvalitet, effektivitet och engagemang. Vårt grundläggande mål är att alltid överträffa våra klienters förväntningar och vara en långsiktig samarbetspartner.

Arbetssätt

Oavsett upplägg är vår övergripande målsättning att alltid hitta ett så effektivt samarbete som möjligt. Ett effektivt samarbete minimerar inte bara tidsåtgången utan även risk för fel. Vårt arbete bedrivs därför i små effektiva team för att du ska få den bästa rådgivningen anpassad till dina specifika behov.

Partners

Kunskap och kompetens står i fokus för allt vi gör. Vi ställer genomgående krav på hög specialisering, tillgänglighet och pedagogisk förmåga. Vi har mångårig praktisk erfarenhet från våra ämnesområden vilket ger dig professionella tjänster och expertkunskap som lyfter din verksamhet.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vi skickar regelbundet ut fullmatade nyhetsbrev med tips, erbjudanden och det senaste inom AI, personlig integritet och informationssäkerhet.