Om oss

Vi är en affärsjuridisk nischbyrå med IT/teknik, dataskydd och artificiell intelligens i fokus. Våra proaktiva jurister kombinerar juridisk specialisering med discipliner som ekonomi, teknik och beräkningsfysik för att ge företag och offentliga verksamheter praktiska och framtidssäkra lösningar. Vårt multidiciplinära arbetssätt tillsammans med användningen av innovativa verktyg är nyckeln till en effektiv hantering av dagens komplexa affärsutmaningar.

Techlaw är en affärsjuridisk nischbyrå med kontor i Stockholm. Sedan 2015 har vi strävat efter att hjälpa våra klienter till bättre affärer genom fokus på kvalitet, effektivitet och engagemang. Vårt grundläggande mål är att alltid överträffa våra klienters förväntningar och vara en långsiktig samarbetspartner.

Oavsett upplägg är vår övergripande målsättning att alltid hitta ett så effektivt samarbete som möjligt. Ett effektivt samarbete minimerar inte bara tidsåtgången utan även risk för fel. Vårt arbete bedrivs därför i små effektiva team för att du ska få den bästa rådgivningen anpassad till dina specifika behov.

Kunskap och kompetens står i fokus för allt vi gör. Vi ställer genomgående krav på hög specialisering, tillgänglighet och pedagogisk förmåga. Vi har mångårig praktisk erfarenhet från våra ämnesområden vilket ger dig professionella tjänster och expertkunskap som lyfter din verksamhet.