Webbinarier

Kostnadsfria webbinarier i högaktuella ämnen

Vi erbjuder regelbundet högaktuella livesända webbinarier inom dataskyddsförordningens bestämmelser och andra relaterade områden. Våra föreläsare har specialistkompetens inom svensk och internationell dataskyddslagstiftning och offentlig upphandling, samt lång erfarenhet från praktisk juridisk rådgivning inom den privata och offentliga marknaden.

Undrar du vad ett webbinarium är? Ett webbinarium är ett webbsänt seminarium där du som deltagare får ta del av en genomgång och också har möjlighet att ställa frågor genom chatt. Du behöver ingen särskild utrustning förutom en dator, en fast internetuppkoppling och ett par hörlurar. Vill du använda en mobil enhet erbjuder Cisco Webex applikationer för iPhone, iPad, Android och Windows Phone.

Webbinariet är kostnadsfritt och sänds i mötesverktyget Cisco Webex. Du behöver inte ladda hem något program utan verktyget är webbaserat. Alla som anmäler sig kommer att få ett mejl med en länk till webbsändningen senast dagen före webbinariet.

Webbinariet pågår i 30 minuter och inleds med presentationer från föreläsarna. Därefter finns det tid för frågor och diskussion. Det är bara föreläsarna som hörs och syns i bild. Som deltagare väljer du själv hur aktiv du vill vara. Det går bra att bara logga in och ta del av föreläsarnas presentationer, eller så kan du delta i chatten där du kan ställa frågor och dela din kunskap med övriga deltagare.

Nedan ser du vilka webbinarier som erbjuds just nu. För att anmäla dig till ett webbinarium behöver du bara gå in på det aktuella webbinariet och fylla i dina kontaktuppgifter. Du kan också anmäla dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev så får du ett meddelande om nya webbinarier direkt till din mejl.

 

Tidigare webbinarier
Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vi skickar regelbundet ut fullmatade nyhetsbrev med tips, erbjudanden och det senaste inom dataskydd och personlig integritet.

Söker du en expert inom IT, dataskydd och integritet?