Webbinarier

Vi erbjuder regelbundet högaktuella livesända webbinarier inom IT/teknik, dataskydd, artificiell intelligens  och andra relaterade områden. Våra föreläsare har specialistkompetens inom svensk och internationell teknisk juridik, samt lång erfarenhet från praktisk juridisk rådgivning inom den privata och offentliga marknaden.

Webbinariet är kostnadsfritt och sänds online. Du behöver inte ladda hem något program utan verktyget är webbaserat. Alla som anmäler sig kommer att få ett mejl med en länk till webbsändningen senast dagen innan webbinariet.

Webbinariet pågår i 20 minuter och inleds med presentationer från föreläsarna. Därefter finns det tid för frågor och diskussion. Det är bara föreläsarna som hörs och syns i bild. Som deltagare väljer du själv hur aktiv du vill vara. Observera att webbinariet inte kommer att spelas in och kan därför inte ses i efterhand.

Nedan ser du vilka webbinarier som erbjuds just nu. För att anmäla dig till ett webbinarium behöver du bara gå in på det aktuella webbinariet och fylla i dina kontaktuppgifter.