Search
Close this search box.

Webbinarium: Juridisk cybersäkerhet och informationssäkerhet – en överblick, 14 september 2023, kl. 09.30-10.00

Den juridiska utvecklingen på området cybersäkerhet och informationssäkerhet går snabbt framåt. Å ena sidan ökar tillsynen av säkerhetskrav som ställs i befintliga regelverk, däribland dataskyddsförordningen (GDPR). Å andra sidan tillkommer nya regelverk som det nya NIS 2-direktivet, CER-direktivet, Cyber Resilience Act, Digital Operational Resilience Act (DORA) och den nya AI-förordningen. För att säkerställa regelefterlevnad nu och framöver är det viktigt att ha koll på rättsutvecklingen och kommande lagstiftning.

Välkommen att anmäla dig till vårt kostnadsfria webbinarium om den aktuella utvecklingen på området cybersäkerhet och informationssäkerhet ur ett juridiskt perspektiv. Under webbinariet ger vi en kort sammanfattning av rättsutvecklingen i befintliga regelverk och en kort överblick av kommande regeländringar och ny lagstiftning.

Webbinariet är kostnadsfritt och sänds online. Du behöver inte ladda hem något program utan verktyget är webbaserat. Alla som anmäler sig kommer att få ett mejl med en länk till webbsändningen senast dagen innan webbinariet.

Webbinariet pågår i 20 minuter och inleds med presentationer från föreläsarna. Därefter finns det tid för frågor och diskussion. Det är bara föreläsarna som hörs och syns i bild. Som deltagare väljer du själv hur aktiv du vill vara. Observera att webbinariet inte kommer att spelas in och kan därför inte ses i efterhand.

Antalet platser är begränsade så anmäl dig redan idag!

 

Anmälan till kostnadsfritt webbinarium

Tid och plats: 14 september 2023, kl. 09.30-10.00, Online

Vi behandlar dina personuppgifter i för att hantera din anmälan och ditt deltagande i webbinariet. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Relaterade nyheter

Områden

I fokus

Länder

Taggar

Populära kurser

Expertis

Gå kurs med oss

07 MAR

AI – Introduktion till artificiell intelligens

Kursen ger dig de rättsliga förutsättningarna för utveckling, upphandling och användning av AI.

14 MAR

Cybersäkerhet - Introduktion till NIS2-direktviet

En genomgång av de viktigaste reglerna i NIS2-direktivet och kompletterande svensk lagstiftning.

21 MAR

AI - Introduktion till AI-förordningen

En genomgång av de viktigaste reglerna i den nya AI-förordningen och hur du kan använda AI-system på ett lagenligt sätt.