Webbinarium: En praktisk genomgång av nya EU-US Data Privacy Framework, 15 augusti 2023, kl. 09.30-10.00

EU-kommissionen har fattat beslut om adekvat skyddsnivå för USA. Beslutet innebär att överföringar som sker till företag som omfattas av EU-US Data Privacy Framework nu kan ske utan att lämpliga skyddsåtgärder behöver vidtas enligt artikel 46 i dataskyddsförordningen (GDPR).

Välkommen att anmäla dig till vårt kostnadsfria webbinarium om den praktiska innebörden av EU-US Data Privacy Framework. Under webbinariet ger vi en sammanfattning av det nya ramverket och svarar på några vanliga frågor om vad som gäller vid överföring av personuppgifter till USA i praktiken.

Webbinariet är kostnadsfritt och sänds online. Du behöver inte ladda hem något program utan verktyget är webbaserat. Alla som anmäler sig kommer att få ett mejl med en länk till webbsändningen senast dagen innan webbinariet.

Webbinariet pågår i 20 minuter och inleds med presentationer från föreläsarna. Därefter finns det tid för frågor och diskussion. Det är bara föreläsarna som hörs och syns i bild. Som deltagare väljer du själv hur aktiv du vill vara. Observera att webbinariet inte kommer att spelas in och kan därför inte ses i efterhand.

Antalet platser är begränsade så anmäl dig redan idag!

Anmälan till kostnadsfritt webbinarium

Tid och plats: 15 augusti 2023, kl. 09.30-10.00, Online

Vi behandlar dina personuppgifter i för att hantera din anmälan och ditt deltagande i webbinariet. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Relaterade nyheter

Områden

I fokus

Länder

Taggar

Populära kurser

Expertis

Gå kurs med oss

03 OKT

Artificiell intelligens & personuppgifter

En genomgång av de viktigaste reglerna för artificiell intelligens ur ett dataskyddsperspektiv.

05 OKT

NIS 2-direktivet – Cybersäkerhet i praktiken

En genomgång av de viktigaste reglerna i NIS2-direktivet och kompletterande svensk lagstiftning.

07 MAR

Molntjänster & tredjelandsöverföringar

En genomgång av de viktigaste reglerna för tredjelandsöverföringar vid användning av molntjänster enligt GDPR.