Video: Överföring till tredje land

I dataskyddsförordningen (GDPR) finns ett förbud mot att överföra personuppgifter till tredje land (land utanför EU/EES). Det finns dock vissa undantag från förbudet.

Välkommen att titta på TechLaws inspelning om Överföring till tredje land. Under inspelningen kommer vi att svara på frågor som bland annat:

  • Vad är tredje land?
  • Är det tillåtet att skicka personuppgifter till tredje land?
  • Vilka länder har adekvat skyddsnivå?

Friskrivning

Vi tar alla rimliga försiktighetsåtgärder för att säkerställa att material och information på denna webbplats är korrekt och fullständig. Dessa tillhandahålls endast för allmän information. De är inte avsedda att vara fullständiga eller att inkludera tillförlitlig rådgivning. Du bör alltid konsultera en kvalificerad jurist vid en specifik rättslig fråga.

Vi frånsäger sig ansvar för förlust eller skada som kan uppstå i samband med användning av eller tillit till material och information som förekommer på denna webbplats.

Länkar från denna webbplats till annan webbplats tillhandahålls endast för att underlätta användning av webbplatsen, och innebär inte förbindelse med webbplatsen eller något förordnande av oss. Vi är inte ansvariga för innehållet på externa webbplatser som länkar till denna webbplats eller som är länkade från denna webbplats.

Immateriella rättigheter

Upphovsrätten till material på denna webbplats tillhör oss, om inte annat anges. Alla rättigheter förbehålles.

Du kan skriva ut eller ladda ner material på denna webbplats och behålla en kopia av det för eget bruk eller för användning av någon i din organisation. Du kommer att behöva vårt tillstånd för användning av materialet på annat sätt. Obehörig användning eller distribution av innehållet på webbplatsen kan bli föremål för rättsliga åtgärder.

Om du har frågor om inspelningen är du välkommen att kontakta oss på tel +46 8 559 25 200 eller .

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vi skickar regelbundet ut fullmatade nyhetsbrev med tips, erbjudanden och det senaste inom dataskydd och personlig integritet.