TechLaw är en affärsjuridisk byrå med fokus på dataskydd och teknik. Hos oss hittar du gedigen ämneskunskap och erfarenhet från domstolar, myndigheter, företag och organisationer. Vi erbjuder allt från enkel och effektiv juridisk rådgivning till teknisk affärsutveckling som anpassas specifikt efter dina önskemål.

Kunskap och kompetens står i fokus för allt vi gör. Hos oss arbetar specialister med gedigen kunskap inom dataksydd och teknik. Vi samarbetar också med ett stort antal experter med specialkompetens inom sina respektive verksamhetsområden. 

Vårt arbete bedrivs i små effektiva team och vi är vana att anpassa oss efter dina specifika behov. Vi eftersträvar att alltid vara flexibla och lyhörda efter dina önskemål, varför vår rådgivning kan ske på plats hos dig via mail, telefon eller videokonferens.

 

Tanken med vår byrå är att förena erfarenheter och lärdomar från tidigare arbetsplatser i ett nytt koncept där arbetsglädje, flexibilitet och tillgänglighet ligger i fokus.     

  

Vi prioriterar tillgänglighet och ser till att eventuella frågor besvaras så fort som möjligt. Vi har en öppen dialog och uppföljning med dig rörande de kostnader som är förenade med uppdragets utförande och vi erbjuder ett stort engagemang genom att omsorgsfullt, noggrant och skyndsamt utföra varje uppdrag som vi har åtagit oss.

Ibland arbetar vi tillsammans med it och säkerhetsansvariga hos våra kunder. I andra fall ger vi snabba råd och bistår med dokumentation till våra kunders egna bolagsjurister. Vi hjälper även företag och organisationer som har tillfälliga behov av att förstärka sin befintliga juristavdelning, som till exempel vid stora projekt eller föräldraledighet.

Bland våra kunder finns ett stort antal kommuner och myndigheter men även många privata företag och organisationer i vitt skilda branscher, till exempel försäkringsbolag, finansbolag, elbolag, mjukvarubolag, e-handelsbolag, operatörer samt mindre och mellanstora familjeägda företag.

Kontakta oss

Back to top