TechLaw är en affärsjuridisk byrå med fokus på dataskydd och teknik. Vi erbjuder allt från enkel juridisk rådgivning till mer omfattande teknisk affärsutveckling. Vi har gedigen ämneskunskap och erfarenhet från domstolar, myndigheter, företag och organisationer. Läs mer om vår byrå och våra medarbetare under respektive område nedan.

Byrån

TechLaw är en affärsjuridisk byrå med fokus på dataskydd och teknik. Hos oss hittar du gedigen ämneskunskap och erfarenhet från domstolar, myndigheter, företag och organisationer. Vi erbjuder allt från enkel och effektiv juridisk rådgivning till teknisk affärsutveckling som anpassas specifikt efter dina önskemål.

Läs mer om Byrån

Medarbetare

Kunskap och kompetens står i fokus för allt vi gör. Vi ställer genomgående krav på hög specialisering, tillgänglighet och pedagogisk förmåga. Vi har mångårig praktisk erfarenhet från våra ämnesområden vilket ger dig professionella tjänster och expertkunskap som lyfter din verksamhet. En medveten strategi har varit att växa långsamt med målet att bli Sveriges främsta byrå specialiserad på dataskydd och teknologi.

Läs mer om Medarbetare

Karriär

Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Varje person som anställs kännetecknas därför av framstående akademiska meriter, kreativitet, energi, intelligens och viljan att utmärka sig. Vi söker löpande efter dig som delar våra ambitioner och som kan bidra till att utveckla byråns verksamhet.

Läs mer om Karriär

Kontakta oss

Back to top