Kurser & workshops

Högaktuell och praktisk kompetensutveckling

Vi erbjuder kurser och workshops i centrala Stockholm samt distanskurser inom dataskydd, offentlig upphandling samt allmän och speciell förvaltningsrätt. Kurserna riktar sig till deltagare för såväl privat som offentlig sektor.

Kurserna har ca 20 deltagare för att du ska få maximal kvalitet i din utbildning.  Inför varje utbildningstillfälle ges du möjlighet att skicka in projektbeskrivningar eller frågeställningar på förhand, för att säkerställa att dina specifika frågor blir besvarade.

Distanskurserna ges online i realtid och passar dig som vill kunna studera flexibelt, på distans och ha möjlighet att arbeta parallellt med studierna. Allt du behöver är en dator med fast internetuppkoppling.

Våra kursledare har specialistkompetens inom svensk och internationell dataskyddslagstiftning och offentlig upphandling, samt lång erfarenhet från praktisk juridisk rådgivning inom den privata och offentliga marknaden.

Nedan ser du vilka kurser som erbjuds just nu. Om kursen du är intresserad av inte är schemalagd kan du göra en intresseanmälan. Genom att visa intresse för kurser som inte är schemalagda kommer vi hålla dig uppdaterad med mer information när kursen är schemalagd.

Du kan också anmäla dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev så får du ett meddelande direkt till din mejl.

 

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vi skickar regelbundet ut fullmatade nyhetsbrev med tips, erbjudanden och det senaste inom AI, personlig integritet och informationssäkerhet.